top of page

          ‘Wat heeft Bullshift voor Maarten veranderen? Het heeft me een plekje geven in mijn leven waar ik graag naar toe ga om te sporten,verbinding,lachen,praten je voelt je er meteen welkom en begrepen das zo waardevol ben er super dankbaar voor dat het bestaat en nu ook Veghel beschikbaar is is helemaal top 

          Eehj!! Mijn naam is Kevin Vullings. Dankzij mijn vriendin 'Linda' ben ik bij BS gekomen. Doordat ik dat gedaan heb, is heel mijn leven 180° omgedraait. Het heeft mijn relatie gered en natuurlijk ook mijn leven wat nog het belangerijkste is. Dankzij BS heb ik het plezier in het leven weer terug gevonden. Door sport en saamhoorigheid ben ik aan mijn herstel begonnen. En dat zal ik ook nooit meer los laten!!!! Gr Kevin.

         Ik ben bij Bullshift terecht gekomen via kennissen. Na mijn telefoongesprek dat ik met Ton had, kon ik de volgende dag al langs komen voor een soort intake. Ik merkte dat er meteen een klik was en mijzelf vertrouwd voelde om te delen wat mij dwars zat. Ik heb een paar maanden getraind bij Bullshift en coaching gehad, daardoor kwam ik sterker in mijn schoenen te staan en kon ik (met behulp van de coaches) betere eigen keuzes maken. 

Inmiddels ben ik 4-5 jaar clean en kom ik nog regelmatig binnen voor een kop koffie en voor slappe klets. En natuurlijk te helpen waar het kan. Mede door Bullshift heb ik weer een waardig leven terug en dat gun ik de andere nieuwkomers ook van harte.

Dirk Gertsen

         Ik ben zo'n 6 jaar geleden bij Bullshift terechtgekomen via mijn toenmalige vriend. Ik leefde in complete waanzin van gebruik en ongezonde gedragspatronen, liegen en bedriegen. Door coaching en beweging van Bullshift leerde ik clean te leven en gezonde keuzes en gedragspatronen toe te passen, open, eerlijk en liefdevol te zijn naar mijzelf en anderen en geloof te hebben in mijzelf en het leven. 
Bij Bullshift vind ik veel verbondenheid met fijne gezonde en liefdevolle mensen die mekaar begrijpen.
Nu werk ik met veel liefde en compassie als coach en ervaringsdeskundige bij Bullshift om mijn ervaring, kracht en hoop weer uit te mogen dragen.

Leontien Wullems.

         Bullshift is voor mij een plek waar ik altijd terecht kan. Ik mag daar mijn mindere ervaringen delen en daarop feedback krijgen van Bullshifters, maar ik kan daar ook mijn goede ervaringen delen en zo andere helpen. Het is een plek waar ik me vertrouwd voel en open en eerlijk kan zijn, waar me ook een spiegel voor word gehouden als het nodig  is. Bij Bullshift mag heel veel maar moet niks! Door mijn ervaringen te delen met lotgenoten bij Bullshift wordt er meteen verbinding gecreëerd. Buiten dat ik veel leer is het ook een gezellige plek om koffie te drinken en te verbinden. 

Grt Vincent

Ik heb ergens in 2018 kennis gemaakt met Bullshift. Ik kwam binnen na een gesprek met mijn arbeidconsulent bij gemeente maashorst. Eerst kat uit de boom kijken, niet willen en of kunnen iemand vertrouwen. Heeft Ton dat toch na vele ruzies weten te veranderen. Mijn weerstand kwam ongetwijfeld door mijn verslaving. Daar wist toch echt wel doorheen te prikken. Bullshift heeft me letterlijk door hel geholpen te komen.  In 2021 raakte ik mijn huis kwijt Bullshift zorgte letterlijk voor een dak boven mijn hoofd ook in dat jaar waren mijn kinderen ontvoerd door hun vader en  verbleven toen in Polen, ik was toen pas 1 jaar clean. Vandaag zijn kinderen alweer bij mij en Bullshift heeft daar grote rol in gespeeld.

Voor altijd dankbaar Kas

In eerste instantie heeft bullshift mij geholpen met de erkenning te maken dat ik verslaafd ben, dat is iets wat ik niet zelf wou/kon erkennen.
En om clean te worden.
Maar toen hetgeen dat voor mij “pompen of verzuipen” zou betekenen:
Alles veranderen, dus ook mijn gewoontes, hobby’s en mensen waar ik mee omging.
Bullshift is daarin voor mij de plek die me clean kreeg maar ook de plek die me clean HOUD!
Dit is voor mij de plek geworden waar ik het liefst heen ga en daar zijn de mensen waar ik het liefst mee omga.
Het is voor mij DE plek voor verandering en DE vervanging voor mijn oude manier van leven.
Mijn naam is Martien, ik ben 29 jaar en dankzij Bullshift én mezelf nu 18 maanden clean!

Als mens en Wmo-consulente kwam ik dagelijks steeds vaker tegen, dat mensen vast liepen in het leven, waarbij verslaving een alsmaar groter onderdeel van de algemene problematiek was geworden. Dat verwonderde mij en maakte tegelijkertijd, dat ik ging zoeken naar waar deze mensen - zonder te pamperen, maar vooral door hen in hun kracht te zetten - terecht konden. Dat bleek helaas op (te) weinig plekken te zijn. Behandeling voor hun verslaving zou een ‘oplossing’ kunnen zijn, echter besefte ik dat je daar eerst vanuit je innerlijke ‘ik’ klaar voor moet zijn, om juist die stap te zetten. Naast het feit dat – als je dan al zover was, dat je wilde gaan werken aan je herstel – er enorme wachtlijsten waren, en dat nog eens in een wir-war aan behandel-aanbieders. Vanuit de Wmo was het ook niet altijd mogelijk om een passende maatwerkvoorziening aan te kunnen bieden, aangezien er altijd gewerkt wordt vanuit een stabiele situatie met handvaten die al aangereikt zijn, beide voorwaarden zijn er – tijdens een wachttijd op behandeling noch tijdens het besef om in behandeling te (moeten) gaan – niet.

 

Maar, zo voelde ik, op deze wijze zouden al deze mensen aan hun lot overgelaten worden, terwijl ze juist iemand ‘naast’ hen nodig hebben. Die weten wat zij voelen, beseffen hoeveel kracht het kost en (eigen) ervaring kunnen delen, om iemand ‘in gang te zetten’ of zoals Bullshift het benoemt ‘in beweging te krijgen’. Tijdens een eerder klantgesprek kwam ik in aanraking met Bullshift en hun gedachtengang ‘mensen in beweging te zetten’ vanuit sport op welk vlak ook, dit sprak me erg aan. In eerste instantie dacht ik, ja maar niet iedereen heeft de wens en lichamelijk de mogelijkheid om te sporten, maar samen wandelen in de bossen of een potje tafeltennis, zet iemand ook al in beweging. Daarnaast kom je bij Bullshift heel veel ervaringsdeskundigen alsook gelijkgestemden tegen, waarmee je ‘samen’ op pad kunt gaan richting je herstel. Ze herkennen / erkennen jouw strijd, ze kunnen zich inleven en weten tevens de valkuilen richting jouw herstel te benoemen en te signaleren.

 

Na – werkelijk – een nacht onrustig slapen, ben ik met mijn gedachten naar mijn collega’s van beleid Sociaal Domein gestapt en zijn wij ook samen ‘in beweging gekomen’, en werken we inmiddels al een paar jaar samen met deze mooie partij, Bullshift! Met Ton en Marieke, maar ook met alle ervaringsdeskundigen staan wij in nauw contact en mogen we hen die dit nodig hebben, verwijzen naar Bullshift. Om met het –‘12stappen (beweeg) programma – aan de slag te gaan met herstel. En je mag struikelen, je mag vallen, zij zullen er altijd voor je zijn, als je ze nodig hebt. Beseffende dat jouw doel het enige juiste doel is en dat zij (en ik voel ook een klein beetje ‘ik’) je daarin mogen / kunnen ondersteunen.

 

Succesverhalen zijn inmiddels geschreven, laten we gaan voor nog vele mooie verhalen.

 

Go for it! Je staat er niet alleen voor.

 

Dank aan alle mensen van Bullshift.

 

Corry van Noort Meesters

Regisseur Sociaal Team Veghel

Wmo Consulente

Gemeente Meierijstad

Bullshift is een plek voor verbinding, koffie en oprechte aandacht en interesse in elkaar. Ik kom al een aantal jaar bij Bullshift en ik vind het fijn om af en toe langs te komen, kopje koffie te drinken, kletsen met fellows, problemen bespreken, andere mensen helpen en gewoon een gezellige tijd hebben. Bullshift heeft een enorme maatschappelijke impact in Uden en is een enorm goede stap voor mensen die met verslaving kampen. Ik blijf er graag naartoe gaan en hoop dat mensen die nog kampen met verslaving deze plek leren vinden als laagdrempelige plek om een beter leven te vinden. Mijn leven is enorm verbeterd, dit gun ik eenieder!  Paul
Bullshift is voor mij een grote factor voor mijn nieuwe leven. Wanneer ik nu moeilijke situaties tegenkom of momenten waarop ik in mijn hoofd schiet of me niet lekker voel dan stap ik in de auto en rijd ik naar bullshift. Daar kan ik dan gewoon binnenlopen en even met iemand praten en sporten waardoor alles weer zakt en ik op een andere manier tegen dingen aan mag kijken. Bullshift geeft me de rust en het vertrouwen dat ik nodig heb om mijn leven op een gezonde manier op te bouwen. Wat ik het meest waardeer is dat wanneer bij mij iets speelt en de emoties oplopen ik een plek heb waar ik kan binnenlopen en er direct iemand voor me klaar staat, ik hoef het niet meer alleen te doen. Ook is bullshift een belangrijke plek om in contact te komen met andere mensen. Hier mag ik opnieuw leren plezier te hebben en gezonde contacten aan te gaan met mensen die me begrijpen. Van boksles tot een gezellig potje volleybal, samen gaan bowlen, 2x per week een training met een coach of simpelweg een kopje chocomel drinken en wat te kletsen.
Door het sporten zie ik een persoonlijke groei in zowel lichaam als geest en ontwikkel ik langzaamaan een beter zelfbeeld. Iets waar ik erg dankbaar voor ben.
Dank je wel team bullshift en keep up the good work!

Groetjes Willem vd Burgt
“Ik ben moeder van een zoon waarmee het al langer niet goed ging. Hij zat niet lekker in zijn vel. Trok zich vaak terug, was gehumeurd, sprak en deelde weinig en loog.
De verbinding binnen ons gezin nam steeds verder af. De zorgen namen toe. Ik zag zijn onmacht, verdriet waar hij geen raad mee wist behalve vluchten. Een gevoel van machteloosheid.

In de zomer van 2022 kwam Ton bij ons, soort interventie. Toen mijn zoon beneden kwam en Ton zag reageerde hij geïrriteerd. Toch begon hij het traject bij Bullshift. Niet zonder slag of stoot, vrij moeizaam verliep het… verslapen, afzeggen, te laat komen. Wat was ik blij met deze hulp en (sportieve) aanpak.

Het punt waarop mijn zoon geen uitweg meer zag en alles opbiechtte volgde, hij was verslaafd. Daarna ging alles in een stroomversnelling. Hij wilde de verslavingskliniek in. Binnen 4 weken kon hij terecht. Enerzijds heel verdrietig, anderzijds een opluchting. Eindelijk begon het herstel. De onrust, spanningen en slechte sfeer in huis maakte plaats voor ruimte maar ook gemis van mijn zoon.  

Zonder Bullshift weet ik niet hoe het was afgelopen. Als ouder van een verslaafd kind is Bullshift er 24/7.

Mijn zoon blijft bij Bullshift komen. Inmiddels begeleidt Jürgen hem. Ze sporten, drinken koffie, praten, delen. De tijd van manipuleren en liegen heeft plaats gemaakt voor open- en eerlijkheid.

Heel veel dank voor alle tijd, aandacht, hulp en gesprekken. Ook ik heb veel geleerd en mijn zoon weer terug.”
Desirée
Een jaar geleden werd ik door de GGZ verwezen naar Ton van Bullshift voor mijn verslaving. Samen met alle coaches en anderen gelijkgestemden ben ik aan mijn herstel gaan werken en is mijn leven drastisch veranderd en kan ik weer omgaan met alles wat het leven voor mij in petto heeft.  Ik loop vaak binnen voor gezellig kop koffie en maak lange wandelingen met mijn coach en nu ook lekker dichtbij in Veghel. 
Ben jijzelf verslaafd of iemand in jou omgeving? Ik kan bullshift van harte aanbevelen, mijn leven is weer hanteerbaar. 
Groetjes Ed 
Veghel.
Mijn naam is Twan Schuurs ik ben bij Bullshift gekomen door naar meetings te gaan.
Waar ik Ton en Leontien heb leren kennen.
Ik heb een warm welkom gehad en het voelt als of ik een nieuwe familie er bij heb.
Na een gesprek kon ik meteen aan de slag met hardlopen en kan ik doordeweeks komen sporten en kan ik ook fijne gespreken hebben .
Ik ben erg dankbaar dat Bullshift er is voor mensen zoals ik met een verslaving
bottom of page