top of page
Groep5924(1).jpg
Neville pet kl.jpg
Mark1.jpg
Kasia kl.jpg
Giel klein.jpg

"Het werkt, omdat je er aan werkt. Wat je er in stopt rolt er vanzelf weer uit. Stop je er niks in komt er niks uit."

Vrije inloop

Een drempel? Die kennen we niet bij Bullshift. Bij ons kun je zonder afspraak binnenlopen. Er zijn namelijk altijd (sport)coaches, gelijkgestemden en ervaringsdeskundigen aanwezig die jou kunnen helpen. Iedereen die bij ons komt sporten of ons voor hulp of de gezelligheid opzoekt, weet als geen ander hoe moeilijk het is om de eerste stap te zetten. Daarom staan de deuren van onze ‘kerk’ 6 dagen in de week open. Ook kun je ons 7 dagen in de week mailen, bellen of appen. Maar let op: ook als je iemand in jouw omgeving ziet struggelen zijn wij er voor je. Het is namelijk niet alleen lastig voor degene met een probleem of verslaving, maar ook voor jou als familielid, vriend, collega of kennis.

 

Beweegtrainingen op maat

Zodra je die eerste stap hebt gezet, gaan we samen op zoek naar een passende training. En denk dan niet aan een strak trainingsschema met de boodschap: dit moet er gebeuren. We gaan gewoon beginnen. Daarna wordt vanzelf duidelijk wat voor jou goed voelt. Dat kan een zware personal training zijn, maar dat kan ook een rondje wandelen met een ervaringsdeskundige in de buitenlucht zijn.

 

Zo’n fysieke training die bij jou past, zet je ook mentaal in beweging. Wellicht komen er tijdens de training gevoelens van spanning of angst naar boven. Dat is oké. Je gaat voelen: dit kan ik wel én dit kan ik niet. Maar let wel op: we kunnen niet beloven dat we je niet uitdagen. Misschien kun je wel meer dan je denkt. Ook dat wordt duidelijk.

 

Coaching op maat

Wil je ergens over praten met ons? Praat. Wij zijn er voor je. Maar wél altijd in beweging, dat is de basis. We vinden samen erkenning, verbinding en de juiste hulpvraag. Voor iedereen, met wat voor probleem dan ook. Wil je 2 keer in de week komen trainen? Is goed! Wil je 4 keer in de week langskomen zonder afspraak? Prima! De coaching die je bij Bullshift kunt verwachten is op maat en in het belang van jou!

Voorlichtingen voor bedrijven

Constateer of vermoed je verslaving op de werkvloer? Als ervaringsdeskundigen staan wij jouw bedrijf graag te woord. Kom met een team langs of nodig ons uit. We bespreken hoe je een verslaving kunt herkennen, wat je zou kunnen doen én wat een verslaving nu precies inhoudt.
 

bottom of page