“Ik voel me altijd welkom bij Bullshift”

Hoe kwam je terecht bij Bullshift? 

“Vanuit de kliniek waar mijn partner zijn opname had was weinig steun of contact. Ik zat met enorm veel vragen waar ik nergens mee terecht kon. Via via kreeg ik de tip om Bullshift eens te bellen. Ik aarzelde, maar zij drukten mij op het hart dat ik gewoon moest bellen.”

Hoe voelde dat?

“Het contact voelde ontzettend fijn en veilig. Er werd echt naar mij geluisterd en Ton nam daar ook de tijd voor. Hij stelde voor om eens langs te komen voor een persoonlijk gesprek. Ik ben toen samen met mijn schoonmoeder bij Bullshift geweest. Ik had er meteen een goed gevoel bij en voelde mij daar erg welkom. Ook stelde Ton voor om een keer mee te gaan naar een meeting. Een bijzondere ervaring die ik nooit had willen missen! Zo kreeg ik een goede kijk op het herstel voor mijn partner.”

Wat zijn de vervolg stappen en werkte dat?

“Toen mijn partner uit de kliniek kwam, zijn wij samen naar Bullshift geweest voor een intake.
Sinds mijn partner bij Bullshift sport heb ik mijn partner ontzettend zien groeien op verschillende vlakken. Zelfs ik kreeg de gelegenheid om ook bij Bullshift te sporten, iets wat mij ook goed geholpen heeft.”

Wat zijn de beperkingen?

“Ik ervaar geen beperkingen. Het is een vrije inloop. Zelfs mijn kinderen zijn welkom en vinden het erg fijn bij Bullshift. Ook gaan wij vaak op zaterdag eventjes gezellig koffie drinken en kletsen. Ik voel me altijd welkom bij Bullshift en durf met een gerust hart te zeggen dat ik er een extra familie bij heb.”