#WEDOENHETGEWOON

Hoe we de boel shiften
Effectieve bewegingsaanpak
Van donker
Naar licht

Zonder beweging geen actie en zonder actie geen beweging 

Onze aanpak is direct, menselijk en verbindend. We zijn confronterend, maar eerlijk. Liefdevol, maar direct. Als jij het lef toont om ervoor te gaan, staan wij paraat. Samen gaan we aan de bak: jij, gelijkgestemden en onze ervaringsdeskundigen en (sport)coaches.

Daarbij gebruiken we beweging als metafoor voor het leven. Het leven beweegt; jij ook. Denk aan activiteiten als rennen, wandelen, trappen, lopen en springen. En aan acties die beweging in gang zetten, zoals schilderen, praten en mediteren. Als het jou maar helpt om te voelen! Om te schreeuwen, vloeken, huilen en praten. We pakken op wat er is en pakken het samen aan.
Bekijk de mogelijkheden

mogelijkheden bij Bullshift

Of je nu hulp zoekt voor jezelf of iemand anders: je kunt bij ons zonder afspraak binnenlopen. Samen bekijken we wat er nodig is om de boel te shiften! Verwacht geen standaard aanpak; samen kijken we wat jij nodig hebt om de boel te shiften.

Bullshift-community

Vanaf het moment dat je binnenstapt, hoor je bij Bullshift. Doe mee met onze verbindende activiteiten – zoals barbecues en workshops – en voel je welkom.

1-op-1 (beweeg)coaching

Bewegen is meer dan sporten. Van schilderen tot rennen, elke vorm van beweging zet iets in gang dat je dagelijks kunt toepassen.

Beweegcoaching in groepsverband

Wekelijks komen we samen om te fietsen, mediteren, hardlopen en meer. Benieuwd naar onze planning? Neem gerust contact op!

Voorlichting bedrijven

Zie of vermoed je een verslaving op de werkvloer? We geven regelmatig presentaties over verslavingen. Zowel bij Bullshift als op locatie.

Voorlichting sportclubs

Verslaving komt ook bij sportclubs voor. We doorbreken het taboe met onze presentaties en helpen bewustwording en actie te stimuleren.

Traumaverwerking

Via EMDR en familieopstellingen helpen we je om trauma’s en blokkades zichtbaar te maken en aan te pakken.

Hulp bij (toekomst)plannen

Bulshift staat naast je tijdens jouw weg naar herstel. Bijvoorbeeld door je te steunen bij het herstellen van relaties en mee te zoeken naar een geschikte afkickkliniek, baan of studie.

Maak contact

Samen kijken we wat jij nodig hebt om de boel te shiften. Daarbij durven we buiten gebaande paden te treden en buiten ‘hokjes’ te denken.
Maak contact

“We zijn er direct. Nu. Altijd.
Samen gaan we voor de shift!”

De voordelen van Bullshift

Ervaringsdeskundig

Onze coaches weten wat je doormaakt

Open deur

Stap binnen; je hoeft geen afspraak te maken

Bereikbaar

Wij zijn er voor jou, ook als je buiten hokjes valt

Geen wachtlijsten

Neem contact op en we staan meteen naast je

Bewegingsaanpak

We vechten met je mee, stap voor stap

Inclusief

We helpen je, zonder oordeel

Hulp op maat

We doen wat aansluit op jouw hulpbehoeften
Ontdek Bullshift