Ge komt zo maor nie van me af!

Ge komt zo maor nie van me af!

 

Ik ben bij Bullshift terecht gekomen via de gemeente Uden om een beetje fit te worden. Ton (beweegcoach) had al snel door dat er iets anders speelde namelijk alcohol en drugs waren de boosdoener.

Via de 12 beweegstappen van Bullshift heb ik inzichten gekregen over mijn verslaving en  ben ik naar het kliniek gegaan. Dit was een moeilijke maar noodzakelijke stap die ik wel zelf moest maken, had ik dat toen niet gedaan had ik dit bericht 100 % niet meer kunnen schrijven.

Vanuit de kliniek ben ik bij een safehouse terecht gekomen een in Schayk daar ben ik aan de 12 stappen (voor verslaving )begonnen en ik kan nu pas zeggen dat ik dat nodig heb.  Ik had er in het begin best veel weerstand tegen en  ben over een tijdje 1 jaar clean.

In het begin was het moeilijk maar het gevecht en pijn worden steeds minder en het leven mooier.  Ik  moet er wel aan blijven werken en een sponsor hebben en meetings blijven pakken. Dit heb ik ook in het begin gehoord van  Bullshift (Ton) waar ik veel weerstand tegen had. Vroeger kon ik nog geen halve dag zonder drugs nu bijna een jaar wie had dat kunnen dromen.

De kracht van Ton is dat hij me mee gaf  "ge komt zo maor nie van me af!" en dat ook doet .Ton geeft niet op.

 

Nu geef ik m mee :

 

" gekomt zo maor nie van me af in dit cleane leven !"