Fysiek en mentaal in mijn kracht!

Fysiek en mentaal in mijn kracht!

 

Er is niets fijner dan fysiek en mentaal in je kracht te staan, dan kun je de hele wereld aan. Zo voelde het voor mij ruim een half jaar geleden echter niet. Ik had geen goede conditie, vond mijzelf te zwaar en bijna iedere poging om te sporten werd direct afgestraft met flinke rugklachten. Ik had de droom om ooit nog eens te kunnen hardlopen. Dat leek me heerlijk! Ik was altijd een beetje jaloers op anderen die ik dat zag doen. Ik had echter niet het vertrouwen dat het mij ooit nog eens zou lukken. Niet met mijn conditie en niet met mijn rugklachten.

 

Op advies van een collega-ondernemer kwam ik terecht bij Ton en wij hadden direct een klik met elkaar. Ik had een aantal doelen voor mijzelf geformuleerd: 1) Sporten weer leuk gaan vinden. 2) Vrij zijn van rugklachten. 3) Vijf kilo afvallen. 

 

Fysiek ging het al snel beter. In het begin liep ik nog met mijn tong op de knieën een rondje om de kerk, maar na vijf maanden trainen liep ik al 5 kilometer. Yes!! Ik heb niet alleen mijn doelen behaald, maar ook mijn droom om te hardlopen verwezenlijkt. Door de trainingen met Ton heb ik geen rugklachten meer en de kilo’s vliegen eraf. Sporten is weer super leuk en het geeft mij veel energie.

 

Wat mooi is aan het  trainen met Ton, is dat hij je een spiegel voorhoudt. Als ik minder relaxed ben ziet hij dat meteen. Dan is zijn eerste vraag; ‘waarom zitten je schouders zo hoog?’ We zijn nu een half jaar verder en ik voel mij fysiek sterk. Over twee maanden loop ik zelfs mijn eerste run. Ook mentaal heb ik nog stappen gezet, ik leef meer in het hier en nu en ben daardoor meer ontspannen. Dankzij de begeleiding van Ton ben ik fysiek en mentaal weer in balans en sta ik in mijn kracht. Ik kan Ton aan iedereen aanbevelen, als je bij hem sport krijg je een personal trainer met coach kwaliteiten.