Mijn programma 27-3-2020

Mijn programma:

Goedemorgen vrijdag. Verandering.


“Start each day with a positive thought and a grateful heart.”

Roy T. Bennett,The Light in the Heart


Mijn positieve gedachten is . Wekom vrijdag!!


Elke verandering die ik aan ga is een verandering die eigenlijk onomkeerbaar is. Tevens veranderd eigenlijk alles ook al is het niet zichtbaar.

Zie het als een druppel in en glas water , je ziet kringen ze verdwijnen in het water en het water staat weer stil. Je ziet geen verschil meer maar t glas is voller.


Eenmaal in mijn programma gekomen en het omarmt te hebben gaan veel van deze veranderingen "soort" vanzelf ze komen als ik er aan toe ben en aan gewerkt heb ( bewust of onbewust). Dat vanzelf is, het is er plots ik kon het niet sturen wel aan werken (training).

Verandering waar ik invloed op heb zijn voor mij de gedachtes of gedragingen waarbij ik de emotie in mij voel zonder blokkades als, wil of voor een ander (door een ander). Zodra ik merk dat het gedrag, de emotie, het gevoel van een gedrag bij me hoort of me stoort is daar t moment voor mij om het te omarmen, te checken en mee aan de slag te gaan. Dan wordt het oefenen voor mij en kan ik alleen t proces het proces laten zijn met al zijn verandering.


“Pursue what catches your heart, not what catches your eyes.”

Roy T. Bennett,The Light in the Heart


Als mooie lessen en ervaringen krijg ik nu deze dagen flinke veranderingen in mijn structuur , de manier van werken , het vullen van tijd (als het überhaupt nodig is) . Sinds ik ben gaan schrijven is er weer meer bewustwording ontstaan in mij . Vooral het "alleen voor vandaag aan gaan" vandaag is de dag die ik heb.


“The only way that we can live, is if we grow. The only way that we can grow is if we change. The only way that we can change is if we learn. The only way we can learn is if we are exposed. And the only way that we can become exposed is if we throw ourselves out into the open. Do it. Throw yourself.”

C. JoyBell C.


Vandaar. Ik gooi t lekker op.


Ik coach, geef training via 12 beweegstappen om te laten voelen en ervaren welke emoties zijn er op dit moment en kun je dat ergens mee vergelijken in het "normale" leven? Ik kan het mooi vertellen ;-) Maar ik kan ook overeenkomsten zien en eigenlijk wordt mijn gedrag , gedachtes gereflecteerd naar mij. Daar omarm ik weer wat ik krijg en kom ik tot deze bewustwording;

Door deze dagen heb ik mogen ontdekken dat ik te weinig echte rust nam voor mij. Mijn hobby koken deed ik wanneer t uitkomt, het geeft mij ontspanning dus zou t beter zijn om het dagelijks te doen . Ondanks mijn denkbeeldige drukte die ik creëer in mijn hoofd heb ik de neiging om deze gezonde goede actie voor mij te verslonzen en vind ik andere dingen belangrijker . Dit geld ook voor zelf trainen.

Mijn weken zijn best vol met trainingen waar ik het voorbeeld van de oefening ben , mee doe maar niet specifiek voor mijzelf train. Ik zeg snel het is wel genoeg geweest .....nee zo'n half uurtje of rennen of wat krachttraining voor mij hoort erbij.


“You make the world a better place by making daily improvements to become the best version of yourself.”

Roy T. Bennett


Ja welkom vrijdag!!! Eens kijken wat je me geeft en wat ik terug kan geven aan mijzelf en anderen.


Fijn dag allemaal0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven