Mijn Programma 22 juli 2020

Bijgewerkt op: 23 jul 2020

Herinneringen .


in 2011 ben ik blijkbaar al bezig geweest met mijn eerste logo. 2011 is voor mijn kliniek opname. In die tijd was ik dus al druk bezig met het maken van een logo met 7 punten waarin de punten de pieken en dalen van een leven zijn . Door er aan te werken worden de pieken en dalen vlakker en wellicht handelbaarder en kom ik steeds dichter bij mij , mijzelf of wat ik voel in het all, whatever of voor andere in het totale universum waar alles een is en een alles.


Het geeft mij aan hoe ik toen was blijkbaar ram van t padje maar wel al bezig met verandering. Denk wel dat verandering er altijd is de "goede" of "slechte" kant op.


De emoties die bij mij op zo'n moment komen van ontdekkingen is in eerste instantie de pijn waar ik toen in zat en daarna de blijdschap van de ontdekking en waar ik nu sta . Het besef van " uiteindelijk leidt alles naar jezelf" . Wauw mooi.


Het geeft me ook aan dat het nu, er in zijn, het vol mogen ervaren van de ervaring dat die zijn wat ze zijn op dit moment . Herinneringen vervagen veranderen en maak ik door gebeurtenissen anders, mooier, kwalijker, enz.. Tevens vormen de ervaringen van t verleden de ervaring van t nu . Wanneer ik leer los te laten ,voor mij te delen van gedachtes en ervaringen, ik groei naar t wathever. De groei daar naar toe is op zich voor mij geen doel wel het ervaren van het moment waar ik ben en dan plots het " serene " over mij heen krijgen van, uiteindelijk komen we waar we behoren te zijn en dit moment zal ook voorbij gaan.


This too shall pass.


Dit moment had ik gisteren na de ontdekking van mijn logo en gedachtes daarbij. Zelf vermoed ik dat ik het logo gegoogeld heb en heb aangepast want tekenen kan ik niet ;-) of............. zijn dat ook alweer mijn gedachtes , hahahaha.


In ieder geval besef ik dat ik in herstel meer van de nu momenten geniet en ervaar. In gebruik zat ik al met een logo in mijn hoofd en had ik de wereld al veroverd met mijn trainingen wat daartussen gebeurde besefte ik gewoon weg niet en denderde ik maar door tot afbreuk van mijzelf mijn naasten en alles wat ik bezat .


Dank je wel herinnering van Facebook om even een stap terug te gaan naar toen het besef de ontdekking en de ervaring van verandering ( transformeren) . Hoe mooi kan alles zijn!


"Elke waarneming is tot op zekere hoogte een scheppingsdaad en elke herinnering is tot op zekere hoogte een verbeeldingshandeling." - Oliver Sacks, Musicophilia: La musique, le cerveau et nous


70 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven