Mijn programma: 23-3-2020

Mijn programma:

It’s not Rocket science

Bedenk me wat een rare start van de week . Maandag alweer en het werk begint. Waar ik normaal al in het sportpark sta met 2 buitentrainingen begin ik met bellen. Contact leggen met mijn trainee’s. Ik merk dat vorige week gewoon gebeurde en dus direct geschakeld moest worden wat me blijkbaar goed afging. Mooi om nu te ervaren dat t echt anders is. Dus kan ik vandaag inderdaad meer focussen op het werk dat ik verricht als over wat is er toch allemaal gaande nu . Ook zeggen het is weer maandag ;-)

Veranderen doe ik het niet. Dus accepteer ik wat t is. Mijn machteloosheid over Corona ebt weg want ik ben Corona niet en kan dus nog veel andere dingen doen om geen Corona te zijn of worden. Daarom volg ik de adviezen op . (Wil niet zeggen dat ik niet het virus kan krijgen maar ik ben Corona niet)

“What a liberation to realize that the ‘voice in my head’ is not who I am.” Eckhart Tolle

Voor mij is het dan zaak om zo goed mogelijk mijn dag ritme te blijven behouden. Opstaan , hond , ontbijt en naar mijn werkplek (alleen) waar ik online kan en kan gaan bellen. Dan gewoon stoppen lunch verzorgen en de onzen Def uitlaten. De middag pak ik weer om te werken wat er ook gedaan kan worden.

Ik ga een training doen om fit en gezond te blijven en merk dat ik daar weerstand in heb , alleen trainen vind ik wel zoveel zwaarder als samen trainen. Maar t is wat t is. Ik merk ook dat het trainen me wel heel veel geeft. Na een training, een voor mijzelf, geeft t me extra energie voor de dag verder en voel ik het moment wat ik voor mezelf heb gedaan en dat is fijn. Hier om arm ik mijn weerstand en ga t gewoon aan hoe lastig ik het ook vind.

“The primary cause of unhappiness is never The situation but your thoughts about it.” ECKHART TOLLE” 

Ik zoek vandaag vrienden op via whatsapp , videobellen, mail en heerlijk stomme humor filmpjes. Daarnaast heb ik het geluk om in een fellowship te zitten waar we veel online meetings hebben en zo blijf ik in contact.

“Loneliness is a strange sort of thing. It creeps on you, quiet and still, sits by your side in the dark, strokes by your hair as you sleep. It wraps itself around your bones, squeezing so tight you almost can't breathe. It leaves lies in your heart, lies next to you at night, leaches the light out of every corner. It's a constant companion, clasping your hand only to yank you down when you're struggling to stand up.  You wake up in the morning and wonder who you are. You fail to fall asleep at night and tremble in your skin. You doubt you doubt you doubt.  do I don't I should I why won't I And even when you're ready to let go. When you're ready to break free. When you're ready to be brand-new. Loneliness is an old friend stand beside you in the mirror, looking you in the eye, challenging you to live your life without it. You can't find the words to fight yourself, to fight the words screaming that you're not enough never enough never ever enough.  Loneliness is a bitter, wretched companion.  Sometimes it just won't let go.”  ― Tahereh Mafi, Unravel Me

Dan sluit ik de dag af met mijn vrouw en Def op de bank ( ja Def ons kind ook op de bank) we praten over de dag. Ik mediteer voor t slapen en mijn ritme zit er weer in.

Ook al is het anders ik kan elke dag opnieuw keuzes maken en mijn keuzes overdenken.

Fijne dag!


1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven