Mijn programma: 21-3-2020

Mijn programma:

Ik dacht op Tenerife waar een hotel sloot vanwege Corona ach mensen t is maar een griepje... Sow wat zat ik fout.

Daarna kwam Corona naar Nederland ik zag in dat het heftig zou worden, niet zo heftig. Ik ging er laconiek mee om. Tot 2 weken geleden ik begreep wat de ernst was.

Daar begon mijn discussie in mijn hoofd ..... meetings hoe moet dat dan?? De vaste plek ging al sluiten en mijn ego zei ik ga een andere locatie zoeken. De eerste meeting vorige week voelde al niet goed en heb daar direct mijn conclusie getrokken door t te delen dat ik me schuldig voelde. En stopte ik de meetings op die plek. Dit alles nog voor de strenge maatregelen maar t gevoel was niet goed. We mochten toch nog met 100 mensen samen komen..... ai wat dacht ik daar eigenlijk weer egoïstisch ;-(.

Gelukkig zijn er veel online initiatieven ontstaan en het programma dat ik volg had gisteren de teller al op 68 online meetings staan. Wauw fellowship , super!!!

Ja t is wennen , ja t is anders maar stoppen met gebruik was echt veel lastiger voor mij als nu een andere manier zoeken voor verbinden en ja ik zie nu veel fellows die ik anders nooit was tegengekomen. Wauw wat een verbinding!! Daar is die verbinding.

Dankbaar voor mijn programma dat ik het niet alleen hoef te doen. Hoop moed en kracht , vooruit in en met actie!!!!

Keep coming back it works if you work it!

Misschien een mooi lijstje om met veel situaties om te gaan. Deze is NIET van mij. Geleerd in de kliniek en beetje bijgeschaafd om het voor mij op meerdere situaties toe te passen.

1. Machteloos, over iets waar ik geen verstand van heb 2. Hulpvraag? 3. Stel de vraag! Bij degene die er verstand van heeft! 4. Ik wil die suggestie helemaal niet.... 5. Ik spreek dit uit, daardoor zie ik mijn aandeel en mijn ego denken. Ga de suggestie toch opvolgen. Wat een opluchting het was toch niet zo moeilijk. 6. Ik ga onderzoeken wat mijn karakter eigenschap is in deze. 7. Ik deel die eigenschap om mijzelf nederiger op te stellen ten opzichte van mijn machteloosheid. Dank je wel mensen die wel verstand hebben van dingen die ik niet weet. 8. Ik kijk naar schades die mijn ego bij anderen veroorzaakt. 9 Ik maak het goed , niet met een sorry maar een gericht nederige actie om samen verder te kunnen. 10. Ik overdenk wat mijn dag heeft gebracht wat heb ik geleerd? 11. Meditatie, gebed, stilte moment , whatever 12. Draag dit uit naar mijn beste kunnen.


Fijne dag.
1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven